ILKJÆR

Volden 7
8000 Aarhus C
www.ilkjaer.dk


Helle Ilkjær

Den 2. januar 2015 slog optiker Helle Ilkjær dørene op til en spændende ny optikerforretning i Latinerkvarteret i Aarhus
Helle tog sin uddannelse som optometrist tilbage i 1988. Siden er specialkurser i kontaktlinser blevet gennemført sammen med diverse efteruddannelser indenfor optometri i såvel ind- som udland. Desuden har Helle hjulpet rigtig mange med valg af briller og kontaktlinser de sidste 25 år i Aarhus.

Vejledning

Udover de faglige kompetencer som optiker, er Helles force evnen til at se, hvad der klæder kunderne. Det er én af årsagerne til, at mange kunder er fulgt med Helle i de sidste 25 år.
Det drejer sig både om farvevalg, materiale og facon. Vi har en passion for briller, og vi er meget optaget af, at brillen passer 100 % til ansigtet. Derfor giver vi klart udtryk for vores mening, når vi vejleder.
Kun det bedste er godt nok, når man køber noget så vigtigt som briller. Det er derfor muligt at se sig selv med forskellige briller på vha. avanceret udstyr i butikken, så man går hjem med en god følelse af at have valgt rigtigt.

Synsprøve

Hos ilkjær har vi valgt det bedste optiske udstyr til at opnå den fagligt bedste løsning, når der skal vælges glas. Det hele begynder med, at trykket måles i øjnene, inden vi fortager en grundig synsprøve.
Efter selve synsprøven skal glassene måles ud, så de sidder perfekt i brillen til netop dine øjne. Vi måler øjets rotationspunkt, toppunktsafstand og meget mere. Herefter bliver glassene individuelt slebet til netop dine øjne.
Det drejer sig om komfort og velvære for dine øjne. Derfor afsætter vi en time til synsprøve og opmåling af glas, så vi med grundighed sikrer den rigtige løsning.

Kontaktlinser

Det kræver viden og erfaring at rådgive om kontaktlinser. Vi har ekspertisen med mere end 25 års erfaring på dette felt.
Vi kan tilbyde linser til ethvert behov, uanset om du har bygningsfejl, er lang- eller nærsynet. Vi foretager en kontaktlinseanalyse og vejleder dig fagligt på den bedste måde, så vi sikrer en god løsning for dig.
Kig ind og hør mere om vores abonnementstilbud på kontaktlinser.